CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

marți, 1 februarie 2011

Transferul albanezului amanat...:|

Achiziţionarea lui Bakaj s-a amânat! "Câinii" nu s-au înţeles cu Dinamo Tirana

Singurul fotbalist cu care Ioan Andone îşi doreşte să-şi mai întărească ofensiva, Elis Bakaj, nu a ajuns încă la un acord cu şefii din "Ştefan cel Mare". Ieri, Sulejman Demollari şi tatăl jucătorului au negociat intens cu acţionarii "câinilor", dar nu au reuşit să ajungă la niciun acord pentru transferul lui Bakaj.

Tratativele vor continua şi azi, când este aşteptat să sosească şi mijlocaşul, după ce aseară a evoluat foarte bine în derby-ul Albaniei! Ioan Andone le-a spus şefilor că transferul lui Elis ar aduce un plus serios în "Groapă", aceştia intensificând negocierile.

Triunghiul Badea - Demollari - Borcea
Fostul atacant al lui Dinamo, Sulejman Demollari, a fost mandatat de Dinamo Tirana să negocieze trecerea lui Bakaj în "Ştefan cel Mare". Chiar dacă mijlocaşul mai are şase luni de contract cu actuala echipă, Demollari nu a ajuns la un acord cu şefii "câinilor". Şi asta în condiţiile în care dimineaţa s-a întâlnit cu Nicolae Badea, preşedintele CA al lui Dinamo, iar seara a avut o întrevedere cu Cristi Borcea, şeful executivului din "Groapă". Se pare că diferenţa între oferta alb-roşilor şi cererea albanezilor este de 150.000 de euro. Negocierile vor continua azi şi, în cazul în care nu se va ajunge la un acord, Bakaj va juca în roşu şi alb abia de la vară.

Gol de generic în campionat
Fotbalistul nu a ajuns încă în România deoarece aseară a evoluat în derby-ul Albaniei, Dinamo Tirana - SK Tirana (1-2). Integralist, Bakaj a deschis scorul încă din minutul 2, când, lansat cu o minge lungă, a driblat portarul şi încă doi fundaşi ai oaspeţilor şi a înscris în poarta goală. Activ pe tot parcursul meciului, fiind în centrul tuturor acţiunilor ofensive ale echipei sale, Elis nu a mai marcat, iar SK Tirana a reuşit să întoarcă scorul.

Andone a revenit în iarbă
Antrenorul lui Dinamo şi-a făcut din nou apariţia pe un teren de fotbal ca jucător. Tehnicianul nu mai jucase un meci oficial din 1993, de la ultima apariţie în tricoul lui Heerenven. Andone a decis aseară că e momentul revenirii şi, profitând de ziua liberă pe care le-a acordat-o elevilor săi, şi-a luat stafful şi a încins o miuţă pe unul dintre terenurile sintetice din apropierea hotelului în care e cazată delegaţia "câinilor" în Antalya.

Mâine, cu Dacia Chişinău
Ioan Andone va pregăti astăzi al treilea amical al cantonamentului din Turcia. "Câinii" îi vor înfrunta mâine pe cei de la Dacia Chişinău, liderul campionatului Moldovei. Dinamo vine după două meciuri în care apărarea a funcţionat perfect, iar Andone vrea să testeze contra moldovenilor o altă distribuţie faţă de meciurile anterioare.

Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu