CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 28 ianuarie 2011

Dinamo cumpara din Albania

Cel mai bun tânăr jucător din Albania, Elis Bakaj, a intrat de câteva zile în atenţia lui Dinamo, care e decisă să facă orice efort pentru a-l aduce în "Groapă". Ioan Andone este încântat de mijlocaşul de 23 de ani, dar Dinamo Tirana şi-a triplat brusc pretenţiile.

DVD-urile cu Elis Bakaj pe care le-au vizionat, dar şi recomandarea lui Sulejman Demollari i-au încântat pe şefii lui Dinamo, care sunt dispuşi să facă sacrificii financiare serioase pentru transferul albanezului. Deşi iniţial tranzacţia părea a fi o formalitate, "câinii" au început să întâmpine primele probleme şi asta din cauza preţului pe care actuala echipă a lui Bakaj, Dinamo Tirana, a decis să-l stabilească.

Preţ triplu pentru noul "Prinţ"

Iniţial, dinamoviştii fuseseră informaţi că pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului ar trebui să plătească undeva în jur de 100-150.000 de euro, mai ales că acestuia îi va expira contractul la vară. Ieri, aflând însă de reacţia entuziastă a "câinilor", cei de la Dinamo Tirana i-au ridicat preţul lui Bakaj la 500.000 de euro! "Îl vedem drept înlocuitorul lui Adrian Cristea. Dacă reuşim să-l aducem, dăm o lovitură mare, mai ales că e tânăr şi se pot scoate apoi bani buni de pe urma lui", au spus şefii. Ioan Andone şi Cristi Borcea sunt cei care insistă cel mai tare şi se speră ca în câteva zile tranzacţia să fie rezolvată.

10 goluri a marcat Bakaj în campionatul albanez, în ultimul meci reuşind o dublă

Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu