CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

joi, 20 ianuarie 2011

Inca un atacant plecat...Marius Niculae


Marius Niculae a semnat contractul cu gruparea elenă Kavala, locul 5 în Grecia, un angajament care se va întinde până în vara acestui an.

După ce s-a despărţit de Andrei Cristea, Dinamo s-a despărţit azi şi de Marius Niculae, care a plecat în Grecia, unde a fost împrumutat pentru următoarele 6 luni.

"Cluburile s-au înţeles. Mă duc să semnez contractul. Echipa pe locul 5, vrea sa prindă un loc de cupă europeană. E un moment bun pentru Dinamo să aducă jucători tineri. Sper să vină jucători valoroşi, măcar ca şi cei care au plecat. Cu siguranţă vor veni jucători. Nu ştiu cine va rămâne căpitan, probabil vor fi alegeri. Sper ca Dinamo să câştige măcar un trofeu.

Sunt împrumutat 6 luni, dacă nu se înţeleg cluburile, voi reveni. Îmi doresc să îmi închei cariera la Dinamo, dar nu se ştie niciodată.

Moraes a demonstrat că e un jucător bun, a marcat multe goluri, dar trebuie să o dovedească şi la o echipă mare", a spus Marius Niculae la plecare.

Cine a plecat de la Dinamo până acum: Garat (liber de contract), N'Doye (Astra), Bazzi şi Ad. Cristea (ambii "U" Cluj), L. Rus (FCM Tg. Mureş), Scarlatache, Muşat (ambii Lankaran) şi An. Cristea (Karlsruher)

Este posibil ca Dinamo să îl transfere pe Junior Moraes de la Gloria Bistriţa pentru a întări atacul. "Câinii" oferă 700.000 de euro pentru 50% din drepturile fotbalistului.

Sursa: ProSport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu