CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

joi, 20 ianuarie 2011

CONDOLEANTE FAMILIEI DANILESCU

Dramă în Ştefan cel Mare! Unul dintre băieţii lui Tică Dănilescu s-a sinucis în această dimineaţă! Medicii au fost chemaţi la ora cinci dimineaţa, dar eforul lor a fost în zadar. Fiul oficialului dinamovist s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii în care locuia. Sorin Dănilescu era căsatorit şi avea o fetiţă de 7 ani.

"Dacă ar şti cineva, ar putea să-mi spună şi mie", a spus tatăl acestuia, Constantin Dănilescu, directorul sportiv al FC Dinamo, declarându-se "copleşit".

"Era un băiat realizat din toate punctele de vedere. Era băiatul meu cel mare. Sunt copleşit, mi-a mai rămas un băiat ", a mai spus Dănilescu pentru Mediafax.

În urma primelor audieri, a reieşit faptul că în ultima perioadă Dănilescu era foarte tensionat din cauza serviciului. Soţia a fost cea care a anunţat serviciul de urgenţă, fiind trimise echipaje SMURD şi ale poliţiei, care au constatat decesul.

"Suntem profund îndureraţi de vestea tragică a dispariţiei colegului nostru Sorin Dănilescu", spun oficialii Intact pentru paginademedia.ro. "Îi suntem alături familiei în aceste momente de suferinţă. Dorim să facem apel la compasiunea tuturor colegilor din mass-media, pentru a trata această situaţie cu toată grija şi decenţa, cu atât mai mult cu cât tragedia familiei implică un copil aflat abia la începutul vieţii."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu