CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

joi, 30 decembrie 2010

Pe timp de criza e vremea repatrierilor...:D

Giani Kiriţă (33 de ani) este pansamentul pe rană pe care Cristi Borcea îl vede pentru defensiva lui Andone. Stoperul, care îşi va rezilia contractul cu Bursaspor la începutul anului 2011, ar putea merge cu Dinamo în cantonamentul din Antalya.

Înainte de a pleca în vacanţa din Thailanda, Ioan Andone a declarat că are nevoie de un fundaş central cu experienţă, care să dea încredere defensivei. Defensivă care a fost punctul slab al echipei în turul campionatului. De la Miami, Borcea a găsit imediat omul potrivit. Cu experienţă - aşa cum a cerut antrenorul, dinamovist - aşa cum îi place lui, plus fin de-al său. Este vorba despre Giani Kiriţă, fostul căpitan al "câinilor" care a căzut în dizgraţie la Bursaspor, campioana Turciei. De altfel, la începutul anului, Giani îşi va rezolva situaţia cu actualul său club, urmând să devină jucător liber de contract.

Momit şi de Sabău

La fel ca în cazul repatrierii lui Dănciulescu, "câinii" au concurenţă pentru a-l "semna" pe Kiriţă din partea celor de la FCM Târgu Mureş. Totuşi, Giani le-a transmis apropiaţilor că nu va merge în Transilvania, chiar dacă oferta echipei lui Ioan Ovidiu Sabău va fi mai bună. "De fiecare dată când am venit ca spectator pe Dinamo, fanii m-au aplaudat, m-au elogiat. Nu pot să le întorc spatele", s-a confesat fostul căpitan din "Groapă".

"Aştept cartea verde"º

Giani Kiriţă îşi petrece ultimele zile din 2010 în mijlocul familiei, la munte. În acest sens, fundaşul central şi-a procurat un Citroen 4x4 pentru a nu avea probleme cu zăpada, mai ales că are de gând să meargă în mai multe locuri. Legat de revenirea în ţară, Kiriţă a refuzat să detalieze: "Acum vreau să-mi reziliez contractul cu Bursa. După ce voi avea cartea verde în mână, discutăm altfel!".

"Rămâne să căutăm un jucător de care avem nevoie acolo, în centrul apărării. Un fotbalist cu experienţă, care să dea siguranţă", Ioan Andone, antrenor Dinamo

2 titluri şi 3 Cupe a câştigat Kiriţă la Dinamo

12 meciuri în campionat şi 4 în Cupa României a bifat Kiriţă sub comanda lui Andone, în 2003


SURSA: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu