CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

marți, 27 decembrie 2011

Revenire de gala..Torje imprumut la Dinamo..?!

Dinamo e la un pas de a detona bomba în perioada de mercato: readucerea mijlocaşului ofensiv de la Udinese, care vrea să-l împrumute pînă în vară



Patru luni au trecut de la transferul lui Gabriel Torje la Udinese, dar italienii şi-au făcut deja o părere despre fotbalistul de 22 de ani şi s-au gîndit la o soluţie: vor să-l împrumute pînă în vară, întrucît nu s-a acomodat în sistemul impus de Francesco Guidolin!

Presa din Peninsulă şi mai multe surse autorizate susţin că, pînă pe 7 ianuarie, cînd se reia campionatul în Il Calcio, Udinese îi caută o nouă echipă lui Gabi. "Am crezut că Torje e acel număr 10 special, dar m-am înşelat. Am nevoie de o clonă a lui Alexis Sanchez ca să iau titlul" a fost reacţia lui Guidolin după partida recentă cu Juventus (0-0), cînd internaţionalul român a fost lăsat în afara lotului!

Torje ar putea reveni în Ştefan cel Mare dacă Udinese nu-i va găsi un club în Serie A la care să evolueze meci de meci pentru a se acomoda cu rigorile fotbalul italian şi pentru a se pune la punct cu condiţia fizică. La Dinamo deja se vorbeşte de această oportunitate, iar acţionarii vor să profite de situaţie: "Gabi este un fotbalist extraordinar, ne-ar ajuta mult în lupta pentru titlu, dar momentan nu e nimic clar în privinţa sa! Probabil că după Revelion se va lămuri situaţia".



11 partide a jucat Torje pentru Udinese în acest sezon, niciodată mai mult de 73 de minute



4 milioane de euro a încasat Dinamo pentru transferul lui Torje. Alte 3 milioane de euro le-ar putea intra în conturi "cîinilor" în funcţie de performanţele sale



"Torje are calităţi bune de atacant lateral, eu aşa îl văd. Are viteză, şut bun, foloseşte ambele picioare, nu e emotiv, iar asta e o calitate importantă. Totuşi, în ultimii 30 de metri are prea puţine realizări, poate şi de asta nu s-a impus încă în Italia"


Sursa: www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu