CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

marți, 27 decembrie 2011

Borcea insista cu revenirea lui N'Doye

Chiar dacă nimeni nu le-a dat nicio şansă la începutul sezonului, iată că Dinamo a terminat anul pe primul loc în Liga I, la un punct în faţa celor de la CFR Cluj şi la trei puncte de Rapid.

Ciobotariu a spus că ar dori câteva transferuri în această pauză de iarnă, pentru a îmbunătăţii jocul echipei pe benzi şi la mijlocul terenului. Numai că, Borcea încearcă să îi impună tehnicianului revenirea lui Ousmane N'Doye în Ştefan cel Mare.

Chiar dacă se află la câteva mii de kilometrii distanţă, Cristi Borcea încearcă să îşi fac în continuare simţită influenţa la clubul roş-alb. Cum senegalezul Astrei este unul dintre favoriţii săi, acţionarul încearcă întărirea lotului cu un jucător care a creat multe disensiuni în vestiarul "câinilor". Este ştiut faptul că N'Doye a apărut în mai multe rânduri pe prima pagină a ziarelor de scandal, acesta fiind un jucător extrem de capricios. Pe de altă parte, el şi-a făcut datoria destul de bine în partidele în care a evoluat în tricoul roş-alb.

"Cu el în echipă avem mult mai multe şanse la titlu", a susţinut Borcea, conform celor de la Fanatik.

Acţionarul speră să îl convingă pe Ioan Nicolaie să-i dea drumul senegalezului, care este sub contract cu cei de la Astra.


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu