CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

sâmbătă, 9 iulie 2011

PROGRAMUL LIGII 1 ANULAT:!!!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat, vineri seara, ca tragerea la sorti in care s-a stabilit programul Ligii 1 pentru sezonul urmator a fost anulata. Tragerea la sorti se va repeta din cauza unei decizii a Comitetului Executiv.



La doar o zi dupa ce s-a facut tragerea la sorti, Mircea Sandu a hotarat sa o anuleze. De ce s-a intamplat acest lucru? Seful FRF vrea ca in etapele 4, 8, 12, 16, 20, 24, 28 si 32 sa se dispute cuplaje, insa programul tras in prima faza nu i-a multumit pe cei de la FRF.

"Vor fi doar cuplaje inter-bucurestene pe National Arena, intre cele patru echipe. Etapele se vor trage din nou la sorti, va fi stabilit un program nou, total diferit", a spus Mircea Sandu.

LPF va stabili astfel o noua data pentru tragerea la sorti a meciurilor, aceasta urmand sa fie comunicata in perioada urmatoare.

"Pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru Č™i de a readuce civilizaČ›ia pe stadioanele din România, jocurile dintre echipele bucureČ™tene, ce vor fi programate în etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a Č™i a 32-a ale campionatului Ligii I, ediČ›ia 2011-2012, sa se dispute, conform unui regulament special, în cuplaj, pe NaČ›ional Arena din BucureČ™ti", se arata intr-un comunicat FRF.

Sezonul 2011/2012 va incepe oficial la data de 22 iulie 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu