CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

sâmbătă, 9 iulie 2011

Dinamo - SK Anif(liga a 3-a Austria) 2--1

Dinamoviştii au disputat ieri penultimul amical din cantonament, adversari fiindu-le o formaţie de mâna a doua, SK Anif, divizionară C. Chiar dacă scorul pare strâns, "câinii" s-au impus lejer, după ce au ratat o sumedenie de ocazii. La roş-albi a debutat şi Tobă, care a jucat 55 de minute şi a făcut-o destul de bine.

SK Anif s-a numit adversarul de ieri al "câinilor. Coordonate: locul 3 în divizia C austriacă. Cu Scarlatache, Moţi, Grigore, Torje, Munteanu, Dănciulescu, Ganea şi Alexe la păstrare, Ciobotariu l-a titularizat pe ultimul venit (de fapt singurul venit), Georgian Tobă. Iar mijlocaşul dreapta a fost omul începutului de meci. A început cu o pasă care ar fi avut valoarea unui assist, însă tuşierul l-a oprit pe Marius Niculae dintr-o poziţie în care de obicei "Săgeată" nu prea iartă. Apoi a început regia unei faze în care Ţucudean a dat culoare cu un călcâi până la Rus, însă centrarea ultimului a rupt filmul. În final, Tobă şi-a încercat şi şutul în varianta "voleu", însă balonul s-a dus puţin peste. La pauză a fost doar 0-0, Bakaj având rolul ratangiului pe finalul primei reprize.

Stănescu, gol la prima atingere

În partea secundă, "câinii" au rămas în jumătatea adversă şi a fost nevoie de introducerea lui Stănescu pentru ca elevii lui "Ciobi" să deschidă scorul. La prima atingere, Rafi a prins un şut de la 16 metri, iar dinamoviştii s-au uşurat de fiorul unui rezultat ruşinos. A înscris şi Chiacu (foto, la minge) în urma unei acţiuni individuale, iar austriecii au semnat condica pe tabelă în urma unui penalty făcut de Crişan. De fapt, un fel de magnet de frigider ca dar pentru sparring-partner-ul roş-albilor.

Dinamo 2-1 SK Anif (Austria 3)

Au marcat: R. Stănescu (56), Chiacu (80)

Dinamo: Curcă - L.Rus, Crişan, Diabate, Muşat - Tobă, Mărgăritescu, Pătraşcu, Bakaj - M. Niculae, Ţucudean

Au mai jucat: Bălgrădean, Cazacu, R. Stănescu, Crăciun, Bucă, Scărlătescu, Păun, Chiacu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu