CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

miercuri, 20 iulie 2011

NOILE ECHIPAMENTE 2011-2012

Dinamo şi Nike au prezentat astăzi echipamentul de joc în care Torje şi Compania vor încerca să producă surpriza în Liga I.

Kitul pentru meciurile de acasă va fi în culorile-simbol al clubului bucureştean: tricoul de joc este de culoare roşie cu inserţii albe în zona mânecilor şi este completat de un şort de culoare albă, în timp ce echipamentul de deplasare e alb complet. Surprinzătoare este alegerea pentru echipamentul de rezervă, care va fi verde.

"Noile echipamentele au fost proiectate să asigure un confort sporit jucătorilor prin menţinerea unei temperaturi optime a corpului şi o eliminare rapidă a transpiraţiei. Aceste beneficii sunt oferite prin intermediul tehnologiei Nike Sphere, ce foloseşte o structură tridimensională care creează un microclimat în jurul corpului atletului, şi designului Slim Fit ce urmează formele anatomice, permite circulaţia aerului şi uşurează mişcările sportivilor în timpul jocului. Pentru a îmbunătăţi circulaţia aerului în jurul bustului sportivilor, în părţile laterale sunt poziţionate două panouri de mesh", se arată într-un comunicat emis de firma producătoare a echipamentelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu