CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

miercuri, 20 iulie 2011

LIVIU GANEA OUT LA DINAMO 2


Liviu Ganea, retrogradat! Povestea completă a negocierilor care îl trimit pe atacant la echipa a doua

Liviu Ganea a negociat luni seara cu Nicolae Badea şi cu Constantin Dănilescu prelungirea contractului său, scadent în iunie 2012. Atacantul a cerut 150.000 de euro la semnătură, şefii nici nu au vrut să audă şi i-au oferit o remuneraţie de 6.000 de euro pe lună, plus bonusuri garantate de performanţa echipei şi de minutele jucate. Acţionarii s-au simţit jigniţi de pretenţiile jucătorului şi l-au trimis la Dinamo II.

Liviu Ciobotariu a primit luni seara o veste neplăcută. Şefii l-au anunţat că nu se va putea baza pe Liviu Ganea, asta după ce atacantul a avut o întâlnire cu Badea şi cu Dănilescu pentru a-şi prelungi contractul scadent la finalul lui iunie 2012. Din păcate pentru atacant, acesta nu s-a ales cu nimic, ba din contră! La ieşirea de la Computerland, "Găniţă" primise doar o hârtie care-i permitea ca în schimbul sumei de un milion de euro să se transfere la orice echipă. În plus, vârful s-a ales şi cu "un sejur" pe o durată nedeterminată la Dinamo II.

În iarnă poate semna cu oricine
Dar unde nu s-au înţeles părţile? Şefii i-au oferit jucătorului un contract lunar de 6.000 de euro. În plus, în înţelegere erau stipulate mai multe bonusuri în funcţie de performanţele echipei şi de minutele jucate. Aici Ganea a spus pas. Asta după ce şi şefii au avut aceeaşi atitudine la una dintre cererile lui "Găniţă": fotbalistul a vrut 150.000 de euro în momentul în care va semna pe încă trei ani, însă răspunsul lui Badea a fost clar: "Nu există aşa ceva! Dinamo nu are o astfel de politică a negocierii în momentul prelungirii unui contract".

Deranjaţi de pretenţiile fotbalistului, şefii nu au mai acceptat o altă rundă de negocieri şi l-au trimis pe atacant direct la Dinamo II, iar dacă statutul său va rămâne acelaşi, fotbalistul poate semna din iarnă cu orice echipă.

Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu