CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

miercuri, 8 iunie 2011

Inca un craiovean aproape de Dinamo



În plină criză financiară, Dinamo caută să se întărească preponderent cu jucători liberi. O variantă ar fi Mihai Dina, proaspăt declarat liber de contract, după un gest incredibil al lui Mititelu.

Atacantul a renunţat la banii pe care îi mai avea de primit din partea lui Mititelu, aproximativ 5.000 de euro, şi poate semna cu orice echipă.

La două zile după cununia religioasă, atacantul de 25 de ani şi-a reziliat luni contractul cu Universitatea Craiova, după ce Adrian Mititelu a venit cu o ofertă de nerefuzat pentru fotbalist, ţinând cont de situaţia sa. "Mihai, vino la mine la birou să-ţi ofer cadoul de nuntă!", a sunat propunerea finanţatorului. După ce au stabilit ca Dina să renunţe la suma pe care o mai avea de primit, 5.000 de euro, dar şi la memoriul depus la LPF, cei doi au parafat o înţelegere prin care atacantul este liber să se transfere la orice echipă.

Olteanul nu ar spune nu unei oferte din partea lui Dinamo, existând deja în acest sens primele contacte între cele două părţi. Dina mai are şi varianta străinătăţii, echipe din Grecia şi Cipru căutându-l recent. Un cuvânt decisiv îl va avea şi viitorul antrenor al lui Dinamo.

Sursa: www.sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu