CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

duminică, 29 mai 2011

Demollari aduce intariri din Albania


 Apărarea lui Dinamo şi-a arătat limitele şi în finala de la Braşov, "câinii" "încununând" un sezon în care primiseră 52 de goluri în campionat cu un autogol de toată frumuseţea. Aşa că prima ţintă a verii este Andi Lila, internaţionalul albanez de 25 de ani care poate juca fundaş dreapta şi mijlocaş la închidere.

În iarnă, "câinii" au fost foarte aproape de a-l aduce pe Lila de la SK Tirana pe ultima sută de metri a campaniei de transferuri. Afacerea nu s-a perfectat până la urmă, însă roş-albii au spus că vor redeschide discuţiile în vară. Iar acum va fi mai simplu, pentru că internaţionalul albanez este liber de contract. Printre priorităţile şefilor din "Ştefan cel Mare" se află şi doi mijlocaşi defensivi, dar şi un fotbalist de bandă, iar Lila poate juca atât ca mijlocaş, postul pe care evoluează la echipa sa de club, cât şi ca fundaş dreapta, aşa cum este folosit la naţionala Albaniei. "Ar fi foarte bine pentru Dinamo ca Lila să vină. Este un jucător de valoare şi poate fi adus gratis. Urmează să vorbesc cu domnul Badea şi, dacă o să-l ceară, îl voi aduce", a spus scouterul şi fosta glorie a "câinilor", Sulejman Demollari.

6 goluri a marcat Lila pentru SK Tirana în acest sezon al campionatului albanez

Şefii doresc ca, în cazul în care vor transfera un fundaş dreapta, Bărboianu să fie "tras" în partea stângă, acolo unde Diabate nu a confirmat, iar Bordeanu urmează să fie pus pe liber

20 de selecţii în naţionala Albaniei a bifat Andi Lila, dintre care două împotriva României: în noiembrie 2007 (6-1 la Bucureşti) şi în septembrie 2010 (1-1 la Piatra Neamţ)


Sursa:http://www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu