CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

duminică, 3 aprilie 2011

U Cluj -- Dinamo Bucuresti 2 -- 1

De ziua păcălelilor, dinamoviştii au fost din nou "păcălici" şi au pierdut şi returul cu "U" Cluj (1-2), după ce fuseseră învinşi şi în tur (3-4). Niculescu a fost din nou decisiv împotriva fostei sale echipe, bifând în total trei reuşite în poarta acesteia!

"U" Cluj nu se mai confundă cu Dinamo în acest retur. Din 12 jucători câţi a adus Walter din "Ştefan cel Mare" au rămas doar şase în lot, iar în echipa de start de ieri numele Dinamo le mai trezea amintiri doar lui Boştină şi Niculescu. În tur, clujenii s-au impus în "Groapă", şi dinamoviştii promiteau să-şi ia revanşa, dar începutul de meci nu le-a susţinut ameninţările. Fără Torje la mijloc, Dinamo n-a mai semănat cu echipa care etapa trecută spulbera FCM Târgu Mureş, iar clujenii au început de parcă ar fi jucat de o viaţă la Mediaş. Mai întâi, Rubio s-a făcut de râsul stadionului când s-a împiedicat în minge, în faţa lui Popa (12), iar apoi fostul idol din "Ştefan cel Mare", Niculescu, a "muşcat" din nou echipa cu care a câştigat trei campionate. A marcat cu capul, de lângă Găman, debutantul în alb-roşu, dintr-o centrare venită de la Delgado. "Câinii" tineri de la Dinamo au avut o tresărire de orgoliu văzând că un "dulău bătrân" ca Niculescu i-a îngenuncheat, dar Alexe a tras lamentabil de pe stânga (20).

Ofsaid la Danciu, fault la golul de 2-1
Urmăriţi de pe bancă de bossul Walter, clujenii au rămas în atac şi Nasser Menassel putea face 2-0, dar Dolha a respins o minge care a şters şi bara (35).

Boştină a ieşit accidentat la pauză şi l-a lăsat doar pe Niculescu să ţină ştacheta vechilor dinamovişti. Andone a mutat cu Bakaj şi Cătălin Munteanu, iar Dinamo a devenit mai incisivă. Ganea a tras însă în braţele lui Marius Popa (63), pentru ca Dănciulescu să-l răzbune, marcând dintr-un ofsaid nesemnalizat (68). Cuplul de marcatori N&D era refăcut, dar Nasser Menassel n-a fost de acord cu remiza şi a marcat, după o bâlbâială în careul dinamovist (72), dar şi după ezitările centralului Tudor, care n-a văzut henţ şi fault ale gazdelor la faza de 2-1.

Ionel Dănciulescu a marcat aseară al patrulea gol din acest sezon, depăşindu-l în clasamentul golgheterilor all-time pe Radu II (190 de goluri). Primele două locuri sunt ocupate de Dudu Georgescu 252 şi Cămătaru (198)

Găman, debut modest
Fostul fundaş al Universităţii Craiova, Valerică Găman, a debutat aseară în Liga I, la Mediaş, pentru noua sa echipă, Dinamo. Stoperul cumpărat de roş-albi în această primăvară a bifat un singur meci oficial în acest an, dar la "satelitul" Dinamo II, în partida cu Concordia Chiajna (0-3), iar aseară l-a înlocuit pe suspendatul Moţi. Din păcate pentru el, ex-craioveanul a avut o evoluţie destul de modestă, elocventă în acest sens fiind faza golului de 1-0 al lui Claudiu Niculescu, când l-a scăpat din marcaj pe atacantul gazdelor.

15 pase bune a oferit Găman, dar niciuna utilă, toate fiind trimise către Grigore, Bărboianu sau Dolha

3 dueluri aeriene a pierdut fundaşul adus de la Craiova în faţa lui Niculescu, reuşind o singură deposedare în prima repriză

SURPRIZĂ /Rubio,mijlocaş dreapta
Oscar Rubio a fost omul ales de Ioan Andone să suplinească absenţa lui Gabi Torje de la meciul cu "U" Cluj. Spaniolul a fost preferat pe banda dreaptă a liniei mediane în detrimentul albanezului Elis Bakaj, dar şi al lui Georgian Păun, ambii fotbalişti putând evolua pe această poziţie.

OMAGIU / "Clau-gol", aclamat de toată lumea
Claudiu Niculescu, atacantul Universităţii Cluj, a fost aclamat şi aplaudat aseară de ambele galerii prezente la Mediaş. Atacantul a răspuns imediat gestului şi a aplaudat pe rând grupările de ultraşi ce l-au încurajat. Altfel, dintre foştii dinamovişti legitimaţi la "şepcile roşii" alături de Niculescu, Boştină a fost şi el titular, iar pe bancă au luat loc Bazzi şi Voican.

Greşeli /Arbitrii "au dat" două goluri
Scorul corect al partidei U Cluj - Dinamo este de fapt 1-0. Ultimele două goluri ale meciului au fost marcate după greşeli serioase de arbitraj. Tuşierul Marinescu n-a semnat un ofsaid destul de clar la Dănciulescu în faza golului dinamovist. Apoi, a doua reuşită a ardelenilor a fost precedată de un henţ al lui Delgado, care îl şi faultase pe Diabate.

3 goluri a marcat Claudiu Niculescu (în alb) împotriva fostei sale echipe Dinamo: două în tur, unul aseară, ajungând la un total de nouă pentru "U"


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu