CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

duminică, 24 aprilie 2011

PETRE se intoarce acasa


Veste mare pentru "câini" înainte de derby: "Mă întorc acasă!"

Dinamoviştii şi steliştii se pregătesc de Sărbătoarea Paştelui, dar de mâine încolo se vor gândi la eternul derby al fotbalului românesc. Chiar dacă echipa lor nu mai e primele locuri aşa cum au fost obişnuiţi, fanii echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare aşteaptă,ca de-obicei, derby-ul cu rivala de-o viaţă.

Cu siguranţă că o victorie în Ghencea ar mai îndulci din impresia pe care Dinamo a lăsat-o în acest sezon. Iată că înainte de marele derby, dinamoviştii din toată lumea vor primi o veste foarte bună: unul din "copiii" clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Florentin Petre, se va întoarce la echipa la care a făcut istorie.

Fostul căpitan al lui Dinamo se va retrage la finele acestui sezon din activitatea de jucător, urmând să încheie conturile cu Victoria Brăneşti. În vârstă de 35 de ani, "Piticul" pune ghetele-n cui şi va reveni la Dinamo.

"Gata, din vară mă prinde costumul. Mă întorc acasă", a declarat Petre pentru ProSport. Dinamovistul a discutat deja cu Nicolae Badea, Cristi Borcea şi Victor Becali şi totul e stabilit: Petre se întoarce acasă.

Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu