CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

miercuri, 2 februarie 2011

VIITORUL SUNA BINE.....;)

 sursa imagine: www.fcdinamo.ro

Dinamo a obtinut o victorie categorica in fata Daciei Chisinau, echipa aflata pe primul loc in clasamentul Republicii Moldova. Scorul a fost deschis cu autogolul moldovenilor din prima repriza, Georgian Paun, Tucudean si Rafael Stanescu marcand in repriza secunda.

Liderul clasamentului in Moldova, Dacia Chisinau, a inceput mai bine meciul cu Dinamo, cainii lui Ioan Andone fiind surprinsi de insistenta ofensiva a vecinilor de peste Prut. Naumovski a avut ceva emotii la actiunile de atac adverse, insa cei care au deschis scorul au fost dinamovistii, datorita autogolului lui Popovici, care in minutul 32 a trimis mingea in propria poarta, in incercarea de a respinge din fata lui Torje.

Marius Alexe putea mari avantajul cainilor rosii, insa, ramas singur cu portarul in careu, l-a luat la tinta pe acesta spre disperarea colegilor sai si a lui Ioan Andone.

Au urmat momente mai bune de joc ale moldovenilor, Naumovski fiind incercat din greu de suturile si loviturile de cap ale jucatorilor de atac ale Daciei Chisinau. Gabi Torje putea sa inscrie pentru Dinamo in minutul 41, sau sa provoace un nou autogol, insa de aceasta data mingea deviata a ocolit poarta.

Tot Torje a semnat si prima ocazie a partii secunde, in minutul 48 sutul dinamovistului fiind scos in extremis de la vinclu. In minutul 63, Ionel Danciulescu a trimis mingea in poarta adversa cu o frumoasa executie, insa golul nu a fost validat din cauza semnalizarii unui offside de la margine.

La cateva minute distanta, Eugen Craciun a fost eliminat, primind cartonasul rosu pentru u fault tare, insa Ioan Andone a putut sa-l inlocuiasca si Dinamo sa nu ramana in inferioritate numerica. Minutul 81 a adus prima reusita proprie a dinamovistilor, Georgian Paun marcand pentru 2-0 cu un sut din marginea careului. Doar cateva minute au trecut si scorul a devenit 3-0, Tucudean marcand primul sau gol pentru Dinamo. La cateva secunde distanta, a venit al patrulea gol al cainilor, Rafael Stanescu trimitand minge in plasa, cu un sut superb din afara careului.

Ioan Andone a inceput meciul cu: Naumovski, Rubio, Grigore, Moti, Diabate, Torje, Margaritescu, Patrascu, Vlad Munteanu, Danciulescu, Alexe. In repriza secunda au mai intrat in teren Catalin Munteanu, Bordeanu, Kone, Craciun, Stanescu, Curca si Tucudean.

Sursa: www.onlinesport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu