CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 7 ianuarie 2011

Rednic i-a 3 dinamovisti, Grigorie sanse sa se intoarca la DINAMO

Rednic a mai făcut cinci transferuri, lăsînd Dinamo fără trei jucători



Antrenorul lui Khazar Lankaran, Mircea Rednic, a făcut azi o mare parte din mutările promise zilele trecute. După ce aseară a perfectat transferul lui Andrei Mureşan, tehnicianul român a mai luat cinci jucători în Azerbaijan.

Aceştia sînt: Cesinha (Rapid), Cardoso (Pandurii), Păun, Scarlatache şi Muşat (Dinamo).

Rednic s-a întîlnit cu Andone şi cu Badea pentru a perfecta mutările celor trei dinamovişti, rezolvînd azi şi celelalte două transferuri. Toţi merg în Azerbaijan pînă în vară, cu opţiune de prelungire, în afară de Cesinha, care e transferat definitiv, Rednic renunţînd la Wobay.



Dinamo îl ia pe Grigorie!

Şefii dinamovişti se vor întîlni mîine la prînz cu cei ai Rapidului, pentru a ajunge la un acord privind revenirea lui Ştefan Grigorie în Ştefan cel Mare încă de sîmbătă, cînd este prevăzută reunirea lotului lui Ioan Andone.

Fotbalistul de 29 de ani urmează să se întoarcă la Dinamo după plecarea din 2006. Mîine vor fi discuţiile finale, iar surse apropiate celor două grupări afirmă că transferul e foarte probabil.



Dinu Gheorghe: "Grigorie costă 200.000€, poate acceptăm şi un schimb de jucători"

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat că preţul lui Ştefan Grigorie, 29 de ani, este fix, pentru că este riscant pentru formaţia giuleşteană să negocieze cu Dinamo. "Dacă Dinamo are bani să-l transfere, da. Ce, au făcut vreo cerere să-l lăsăm? E sub contract cu Rapid. Să transfere 200.000 de euro plus TVA pentru 50% din drepturile federative, iar eu sunt de acord, dacă şi Fane vrea să plece. Am fi de acord şi cu un schimb de jucători. Eu am vorbit cu el acum 20 de minute şi l-am întrebat de oferta lui Mircea Rednic, mi-a zis că luni la reunire vorbim despre asta, dar nu am discutat de Dinamo. Şumudică a zis că el contează pe Grigorie. Cu Dinamo, dacă ne aşezăm la masa negocierilor, cedăm, aşa că mai bine nu, suma e clară", a zis Dinu Gheorghe la Digisport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu