CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 14 ianuarie 2011

''China'' cu pasaport de Cluj


Chiar dacă nu cumpără nimic, conducerea din "Ştefan cel Mare" pare hotărâtă să vândă aproape orice jucător. Ultimul fotbalist intrat în colimator este Andrei Mărgăritescu, jucător care ar putea ajunge încă din această iarnă la "U" Cluj, alături de alţi nouă foşti "câini".

Revenirea lui Andrei Mărgăritescu în "Groapă" se pare că nu a fost de bun augur. Chiar dacă a evoluat în 23 de meciuri în campionat de la revenire, evoluţiile mijlocaşului defensiv au fost mai degrabă dezamăgitoare, astfel că şefii "câinilor" vor să scape de el cât mai rapid.

Acum sau la vară?

În tur, "China" a prins doar 686 de minute în cele 18 meciuri de campionat pe care Dinamo le-a disputat, rezultând astfel o medie de 38 de minute pe meci, mult prea puţin pentru un fotbalist care într-o vreme cocheta cu echipa naţională. În aceste condiţii, închizătorul care câştigă 10.000 de euro pe lună ar prefera să plece la o altă echipă, unde ar putea să joace mai mult, şi se pare că favorită pentru a-l achiziţiona este Universitatea Cluj. Patronul Florian Walter îl doreşte pe Mărgăritescu, pe care l-ar vrea în Ardeal chiar din această iarnă. Totuşi, dacă nu se va înţelege cu foştii săi parteneri din conducerea lui Dinamo, patronul "şepcilor roşii" îl va aduce pe "China" la Cluj la vară, când fotbalistului îi va expira contractul cu roş-albii.

129 de meciuri a jucat Mărgăritescu în campionat pentru Dinamo

38 de minute este media de minute jucate pe meci în tur de "China"

Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu