CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

duminică, 16 ianuarie 2011

     ProSport a anuntat in exclusivitate transferul atacantului dinamovist Andrei Cristea la echipa de pe locul 16 din liga a 2-a germana Karlsruher, echipa ce se bate pentru evitarea retrogradarii.
     Visul lui Andrei Cristea s-a îndeplinit. După ce a cochetat de mai multe ori cu transferul în străinătate, atacantul va avea, în sfârşit, şansa de a juca peste hotare. Astfel, atacantul dinamovist a semnat acum câteva minute un contract cu echipa de liga secundă germană Karlsruher! Cristea va pleca mâine în Germania, unde se va alătura noilor săi colegi.

Dinamo va primi în schimbul lui Cristea 575.000 de euro, suma putând creşte până la un milion de euro prin anumite clauze şi bonusuri de performanţă. În acest condiţii, Dinamo se mai desparte de încă un jucător. După plecările lui Bratu (liber de contract), Garat (liber de contract), N'Doye (Astra), Bazzi şi Ad. Cristea (ambii "U" Cluj), L. Rus (FCM Tg. Mureş), Scarlatache şi Muşat (Lankaran), Andrei Cristea este ultimul pe lista plecărilor din Ştefan cel Mare.


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu