CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 16 august 2013

Pana la urma suntem oameni....

         Ceea ce s-a intamplat in ultimele zile in fotbalul romanesc in legatura cu protestul rapidistilor cu privire la nedreptatile din fotbal si al echipei proprii a lasat un gust ciudat dar in acelasi timp o mandrie si o iubire fata de echipa preferata. Unii dintre suporterii rapidisti au intrat in greva foamei timp de 8 zile in care au baut doar apa totul pentru o cauza dreapta totul pentru dreptate.
         In privinta acestui semn de protest cele doua galerii rivale au reactionat in moduri diferite, stelistii au facut glume trimitand mancare rapidistii fiind in greva foamei, iar dinamovistii au facut exact contrariul fiin aproape de fani visinii sprijinandu-i si discutand cu ei cum la greu se face intre doua galerii adevarate, pana la urma indiferent de toate suntem oameni.
         Protestul fanilor visinii a tinut 8 zile in acestea cativa fani avand nevoie de ingrijiri medicale, protestul ajungand si in fata ligii profesioniste de fotbal und efanii au scandat anti Mitica si Sandu.
         Respect fanilor alb-visinii ca au fost aproape de echipa si au aratat ca nimic nu ii poate opri sa isi spuna ce au de spus.
         Respect liderului de galerie al lui Dinamo care a sustinut neconditionat acest protest si a fost alaturi de fanii rapidisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu