CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

luni, 13 februarie 2012

Platini a semnat cu Dinamo


Michel Platini a semnat cu Dinamo, anunţă fostul impresar, Giovanni Becali. Jucătorul lui ŢSKA Sofia era nemulţumit de salariul propus de bucureştenii, însă după mai multe runde de discuţii, au ajuns la un numitor comun.

Giovanni este de părere că Dinamo a dat lovitura prin aducerea lui Platini, anunţând un atac înfiorător pentru orice apărare, alături de Marius Niculae.

"Jucătorul a semnat! În proporţie de 99 la sută este fotbalistul lui Dinamo pe trei ani. Dinamo l-a monitorizat şi în meciurile cu Steaua şi în meciul direct. Lângă Marius Niculae va face un cuplu foarte bun de atacanţi. E aproape un împrumut până în vară cu opţiune de transfer", a declarat Giovanni Becali la gsptv.

"Mai sunt nişte lucruri pe care jucătorul trebuie să şi le rezolve la Sofia. E un transfer definitiv cu detalii de plată în diferite condiţii. Referinţele care le-a dat şi Florentin Petre au fost foate importante, Andone i-a fost antrenor. Cum Liviu Ganea nu şi-a mai prelungit contractul, nu mai reprizintă un interes pentru clubul nostru. Solicitările lui financiare nu au fost pe placul clubului. Nu mă interesează la ce echipă va pleca.

Cred că e ultimul jucător transferat în această iarnă. Ciobotariu a spus că îl preferă pe Platini în locul aducerii unui fundaş stânga. El a spus că are soluţii pentru acel post.", a cofirmat şi Nicolae Badea, preşedintele CA Dinamo.


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu