CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

duminică, 18 decembrie 2011

FCM Targu Mures---DINAMO 0--1

       Dinamo a castigat cu destule emotii meciul din deplasare de la Targu Mures, reusind sa se impuna doar datorita penalty-ului transformat de Marius Niculae in a doua repriza.
       Gazdele au acuzat acordarea usoara a loviturii de pedeapsa si si-au creat numeroase ocazii pe final, chiar si o bara, insa n-au reusit sa egaleze.

FCM Târgu Mureş:
Albuţ - E. Nicu, Iencsi, Ghionea, Szilagyi - Bumba (Celsinho '70), Pădureţu, Ilyeş, Fl. Dan - Didi (Vagner '46), Subotici (Ruiz '62). Antrenor: Maurizio Trombetta.

Dinamo:
Bălgrădean - Luchin, Moţi, Dr. Grigore, Diabate - L. Rus, D. Stoica (Ţucudean '90+2), B. Pătraşcu (Pulhac '84), C. Munteanu - Dănciulescu (L.Ganea '73), M. Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Ilyes '50, Pădureţu '66 / M.Niculae '7, L.Rus '36, Moţi '43, Ţucudean '90+3, Diabate '90+5

Arbitri: Alexandru Tudor - Dorin Mudura, Adrian Ghinguleac - Lucian Rusandu

Observatori: Patriţiu Abrudan, Mircea Dancu.

Jucătorii echipei Dinamo au intrat pe teren cu un banner pe care era inscripţionat mesajul "Fii tare, Mister!", în semn de solidaritate cu administratorul delegat al grupării, Cornel Dinu, care şi-a pierdut soţia în această săptămână.

De asemenea, înainte de startul partidei s-a ţinut un moment de reculegere.

Silvia Dinu a decedat după o grea suferinţă. De profesie jurist, ea avea probleme de diabet, recent fiindu-i amputat cel de-al doilea picior, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Ea suferea şi de ciroză, având şi probleme cardiace. Silvia Dinu, care avea 63 de ani, a fost înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Bellu.

La meciul de la Târgu Mureş au asista aproximativ 7.000 de spectatori.


Sursa: www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu