CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

miercuri, 16 noiembrie 2011

''Sageata'' e lent dar chemat la nationala

Marius Niculae vine pentru o repriză! » Lăsat acasă fiindcă "e prea lent", Marius Niculae a fost convocat ieri de Piţurcă pentru 45 de minute azi cu Grecia



Aseară, la 18:40, Marius Niculae a ajuns în cantonamentul "naţionalei" din Austria. A zburat de la Bucureşti la Zurich, de unde a fost preluat cu o maşină de directorul sportiv Ovidiu Costeşin. "Nu pot să vorbesc, am intrat în programul ««naţionalei»! Discutăm doar la conferinţa de presă", le-a spus el jurnaliştilor. A intrat direct la un antrenament fizic de o oră, urmat de recuperare. Echipa plecase de 10 minute la o plimbare prin oraş.

Victor Piţurcă l-a convocat de urgenţă pe Marius Niculae, în locul lui Daniel Niculae, învoit pentru botezul fetiţei. Dinamovistul este cel despre care selecţionerul spusese înainte de plecarea spre Liege că "e un atacant lent, am nevoie de oameni de viteză". A decis să-l cheme abia ieri dimineaţă, după ce s-a hotărît să înceapă cu două vîrfuri meciul contra Greciei, cu Stancu şi cu Mazilu, iar pe bancă n-ar mai avut nici un atacant de rezervă!

"Am vorbit cu Marius şi nu e accidentat. Îl cunosc bine, nu-mi fac probleme din punct de vedere fizic. Va fi rezervă şi va evolua 15-45 de minute", a explicat Piţurcă opţiunea de ultimă oră faţă de golgeterul la zi al Ligii 1, cu 12 goluri în 13 etape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu