CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

DINAMO deschide scoala de fotbal..vine si prima speranta

Faptul că Dinamo îşi va deschide o şcoală de fotbal la Oneşti se face deja simţit, iar tinerele speranţe din zonă sunt monitorizate cu atenţie de scouterii "câinilor". Astfel, oficialii dinamovişti negociază cu omologii de la FCM Bacău transferul lui Ionuţ Mihălăchioae. Fundaşul dreapta al galben-albaştrilor este cel mai bun produs pe care îl are în prezent fotbalul băcăuan. Mihălăchioae nu a jucat până acum în Liga I, însă a fost om de bază al naţionalei U19, în 2009. În plus, fanii, care îl alintă "Ionel Degeţel", i-au creat şi o pagină web personală, în limba italiană!

Îl vor urma şi alţi colegi

Tratativele pentru fundaşul de 20 de ani s-ar putea finaliza curând, dar Dinamo mai are în vedere şi alţi tineri din lotul celor de la FCM Bacău. Dacă "Degeţel" este văzut ca o variantă pentru prima echipă, acolo unde "câinii" suferă în banda dreaptă, colegii acestuia vor fi aduşi la "satelitul" Dinamo II.
"Cred că s-a vorbit cu Scânteie (n.r. - preşedintele CA), fiindcă pe mine nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Oricum, Mihălăchioae nu este singurul jucător dorit de echipe de Liga I, fiindcă sunt trei-patru formaţii care s-au interesat şi de Stamatin, Boghian, Vraciu, Lozneanu sau Ursu", a explicat pentru ProSport Dumitru Sechelariu, patronul lui FCM Bacău.

Mihălăchioae ar putea juca fără probleme în Liga I, deşi încă nu a debutat în primul eşalon
Dumitru Sechelariu, patron FCM Bacău

9 meciuri a bifat Ionuţ Mihălăchioae pentru naţionala U19, în 2009

21 de ani va împlini jucătorul pe 30 ianuarie 2012

22 de partide a bifat Ionuţ sezonul trecut în Liga a III-a, în singurul an din istorie în care Bacăul a jucat în acest eşalon


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu