CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 25 noiembrie 2011

Danciu doboara recorduri

Cel mai bun marcator în activitate al Ligii I (202 goluri), Ionel Dănciulescu poate deveni şi jucătorul cu cele mai multe meciuri din primul eşalon românesc. Momentan, îl va depăşi pe Paul Cazan şi va ajunge la 24 de "lungimi" în spatele liderului Costică Ştefănescu.

Dănciulescu va juca duminică meciul cu numărul 466 în Liga I şi-l va depăşi pe Paul Cazan în clasamentul prezenţelor pe prima scenă a fotbalului românesc.

Doi jucători din Liga I vor bifa în această etapă meciul cu numărul 466 în campionat, moment în care se vor clasa împreună pe locul 5 în clasamentul all-time al primei ligi din România, depăşindu-l pe Paul Cazan.

Primul dintre ei va fi Ionel Dănciulescu, anunţat titular la Dinamo pentru partida de la Mioveni, de duminică, iar la o zi distanţă, această bornă va fi atinsă şi de către Petre Marin, fundaşul Concordiei Chiajna.

Pentru Dănciulescu, acest record vine la câteva săptămâni după ce a devenit al doilea jucător din istoria Ligii I, care depăşeşte bariera a 200 de goluri.

TOP PATRU JUCĂTORI CU CELE MAI MULTE MECIURI

Costică Ştefănescu 490
Florea Ispir 485
Laszlo Boloni 484
Costel Câmpeanu 470


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu