CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 21 octombrie 2011

Suporteri contra conducere

La partida cu Braşov, de duminică, prima după scandalul din derby-ul cu Rapid şi după măsurile luate de conducere, peluza va fi îngrădită, aici urmând să aibă acces doar fanii cu abonament. Săvulescu a încercat pacea, dar suporterii l-au refuzat

Duminică, Dinamo va juca împotriva lui FC Braşov (ora 21:30, Digi Sport 1) primul meci cu porţile deschise după derby-ul cu Rapid. Atunci, galeria a fost evacuată, ultraşii au primit aproape 500 de interdicţii, iar conducerea, la rândul ei, a luat mai multe măsuri împotriva acestora. Cu ardelenii, PCH-ul va fi un labirint de garduri, iar aici vor intra doar cei care şi-au cumpărat abonament. Toate grupurile din peluză au anunţat că nu se vor abona!

Mai precis, ce va fi la meciul cu FC Braşov? Ultraşii din toate grupurile au anunţat că nu îşi vor face abonamente şi vor încerca să încurajeze echipa din alte zone ale stadionului. "Pentru abonamente ar trebui să ne dăm datele, iar atunci le va fi foarte uşor să ne interzică pe toţi". Apoi, PCH va fi "parcelat" la propriu, vor rămâne deschise numai anumite sectoare destinate celor care îşi vor face abonamente.

Galeria lui Dinamo i-a luat apărarea lui Dinu în conflictul acestuia cu Giovani Becali

Bet-at-home a stabilit o cotă de 1,35 pentru un succes al lui Dinamo cu FC Braşov. O eventuală victorie a "stegarilor" a fost cotată cu 7,50, în timp ce un egal a primit cota 4,50.


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu