CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

joi, 27 octombrie 2011

DINAMO --Gaz Metan Severin 5--0

Dinamo ştia dinaintea meciului că o aşteaptă o partidă pe nivelul "easy" cu oltenii. Bodea afirmase clar că nu îl interesează Cupa şi că va folosi rezervele. Ce glumă! De parcă ar face cineva diferenţa între titulari şi rezerve la echipa de pe locul şapte din liga a doua!


În aceste condiţii cel mai mare pericol pentru dinamovişti a fost să nu răcească pentru că niciunul nu părea dispus să "bage vreun sprint" ca să se încălzească. Şi această lentoare era să îi coste în minutul 10, dar "câinii" au fost salvaţi de un fanion ridicat aiurea de tuşierul Megheşan. Atât despre echipa din Craiova mutată în Severin după vechea reţetă a lui Mititelu, căreia oricum nu-i păsa de Cupă.

Al treilea meci cu cinci goluri date

Dinamo a început să joace când i-au lăsat picioarele pe olteni, şi anume, după doar jumătate de oră. Trimis pe la echipa a doua, să se mai gândească la contractul din biroul lui Badea, Liviu Ganea l-a pus primul la treabă pe crainicul stadionului. Şut din interiorul careului, deviat, şi 1-0 (37). Prea simplu. L-a copiat Luchin după doar cinci minute şi Dinamo era în sferturi. Chiar şi aşa, Ciobi a suferit când Alexe a cerut gheaţă pentru genunchi şi a lăsat capul în pământ. Probabil că nici nu a mai văzut al doilea gol al lui Ganea (60), iar reuşita lui Ţucudean (74) l-a prins şi ea nepregătit. Păun a închis balul (84), pentru al treilea meci din sezon când Dinamo înscrie de cinci ori.

Dinamo a învins cu 5-0 pe Gaz Metan Severin, iar antrenorul "câinilor", Liviu Ciobotariu, a precizat că nu atât victoria, care era una oarecum aşteptată şi normală, cât mai ales scorul l-a entuziasmat deoarece elevii săi aveau nevoie de un astfel de meci reuşit pentru a depăşi sincopa cu Braşov din campionat.


"Am mai făcut un pas înspre obiectivele noastre, acelea de a ajunge în finală şi de a o câştiga. A fost un joc la discreţia noastră, vreau să remarc toată echipa, este foarte important că am reuşit să marcăm 5 goluri, pentru că în campionat n-am reuşit să înscriem şi aveam nevoie de o descătuşare.


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu