CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 5 august 2011

Vorskla Poltava--DINAMO in play off EUROPA LEAGUE

Dinamo va juca cu ucraineinii de la Vorskla Poltava în play-offul Europa League! Câinii vor juca primul meci în deplasare

Turul se va disputa la 18 august, în Ucraina, iar returul în 25 august, la Bucureşti.

Vorskla Poltava, adversara lui Dinamo din playofful Europa League, a terminat pe locul 6 în sezonul trecut, având mai multe înfrângeri decât victorii după 30 de etape. Antrenorul Mykola Pavlov pare să fie atuul "alb-verzilor", acesta reuşind să câştige titlul cu Dinamo Kiev în 1996. Interesant este că în acel sezon Vorskla înregistra cea mai bună clasare din istoria sa în campionatul intern, locul 3, care a trimis-o în cupele europene.

Pavlov este la conducerea celor de la Vorskla din 2007 şi are un succes foarte important înregistrat în 2009: a câştigat Cupa Ucrainei, după o finală cu Şahtior Doneţk (1-0). A urmat în toamnă Supercupa Ucrainei, pierdută însă de Poltava la penaltyuri, în faţa lui Dinamo Kiev.

Dinamo a avut noroc la tragerea la sorţi pentru play-of-ul Europa League. "Câinii" vor întâlni pe Vorskla Poltava în dublă manşă. Liviu Ciobotariu a declarat că nu ştie multe lucruri despre adversari şi îi va cere ajutorul lui Mircea Lucescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu