CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

marți, 30 august 2011

Pirvulescu semneaza cu Dinamo




Înlocuitorul lui Torje, semnează mâine pe 3 ani şi 120.000 salariu. Noua aripă dreaptă a câinilor vine de la Gaz Metan Mediaş, are 22 de ani şi a refuzat un salariu cu 70 % mai mare, de la Vaslui.



Surse din cadrul clubului Dinamo dau ca sigură venirea lui Paul Pârvulescu (Gaz Metan Mediaş). Cel mai probabil mâine, el va ajunge în Ştefan cel Mare pentru a semna o înţelegere pe trei ani cu Dinamo Bucureşti, în chiar ultima zi de transferări. Pârvulescu va primi, se pare, un salariu de 120.000 de euro anual, după ce, conform aceloraşi surse a refuzat 200.000 euro pe sezon de la Vaslui.

Preşedintele clubului din Mediaş, Ioan Horoba, declara chiar astăzi că jucătorul nu va ajunge la Dinamo, într-o ultimă încercare de a-l face să se răzgândească şi să semneze cu echipa lui Porumboiu, tocmai pentru că şi banii încasaţi de club ar fi fost considerabil mai mulţi. Paul Pârvulescu a ţinut însă foarte mult să joace în culorile dinamoviştilor şi a fost dispus să renunţe şi la pretenţiile salariale. Chiar dacă e în perioada de refacere, de după o accidentare suferită în urmă cu câteva săptămâni, Pârvulescu va fi apt pentru reluarea campionatului, după meciurile naţionalei cu Luxemburg şi Franţa.



82 de meciuri a bifat în prima ligă, cu 11 goluri marcate.

3 comentarii: