CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

duminică, 14 august 2011

DINAMO----Pandurii Tg Jiu 2--0

Dinamo a învins cu 2-0 pe Pandurii şi se instalează pe primul loc, cu 9 puncte, 8 goluri înscrise şi niciunul primit de la primul fluier al campionatului.

Fotbalul fără spectatori este precum televizorul alb-negru. La un Diamant fără telecomandă ar fi trebuit să urmărească partidele cu tribune goale şi cei care au inventat această decizie.

Dinamo şi Pandurii au fost nevoite să transpire pentru ratingul televiziunilor şi pentru oamenii internaţi la urgenţă. Chiar şi în acest tablou, cele două echipe au intrat cu garda jos. Iar cum Grigoraş nu are nevoie de invitaţii pentru a se muta în jumătatea adeversă, Pandurii au avut primii ocaziile. Voiculeţ (3) a şutat puternic pentru plonjonul lui Bălgrădean, în timp ce Stromajer a speculat amnezia lui Kone, dar nu a fost suficient de oportunist pentru a da cu subsemnatul pe tabelă. Iar la capitolul " nu a fost în stare" trebuie menţionat şi Cătălin Muntenu. Torje i-a pus mingea pe punctul de la 11 metri, după ce Chiricheş a făcut acelaşi lucru punându-l pe el la pământ în careu. Însă "Cap de Zmeu" a ratat după reţeta lui Dănciulescu cu Varazdin.

Vranjes dă legătura la cealaltă poartă, însă plasa este zguduită doar pe lateral. Repriza se termină cu şutul lui Bakaj şi pauza primeşte din nou titulatura de sfetnic bun. Doar pentru "câini" care ies cu 1-0 de la cabine, după ce Dănciulescu pune latul pentru 1-0, în minutul 47. Asta după ce pe Ciobotariu l-a lovit inspiraţia la cabine. Îl scoate pe Bakaj şi-l trimite pe Dorel Stoica, iar olteanul se scutură repede de porecla de "joagăr". Le taie instant pofta de atac gorjenilor, iar colegilor le administrează curaj în doză continuată. Iar până la 2-0 nu a mai fost decât un pas. Al lui Marius Niculae de la 11 metri. De ajuns pentru ca Dinamo să amaneteze primul loc din Liga 1. După trei meciuri, "câinii" au maxim de puncte şi nu au primit niciun gol!


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu