CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 1 iulie 2011

Se cauta--se gaseste antrenor

Tergiversarea alegerii celui care îl va înlocui pe Ioan Andone pe banca lui Dinamo pare a fi aproape de final. Şefii lui Dinamo s-au întrunit la finele săptămânii trecute într-o şedinţă maraton şi au ales, se pare, noul tehnician al "câinilor".

Acesta este Ionuţ Chirilă, antrenor pe placul tuturor acţionarilor, iar prezentarea oficială este programată pentru finalul săptămânii, când este aşteptat să vină în ţară şi Cristi Borcea!

Lista antrenorilor cu care Dinamo a tratat sau pe care i-a avut în vedere în această vară este destul de amplă şi a avut strânsă legătură cu ceea ce se vehicula la nivel financiar în acel moment. Totul a pornit bombastic cu Victor Piţurcă, s-a trecut la Pustai, Selymes, Ionuţ Badea, s-a ajuns la Giunti, apoi la Ciobotariu, dar, în afara ultimului, niciunul nu a avut o înţelegere concretă cu roş-albii. Acum, nici Ciobi nu mai are parte de credit, iar cel care va conduce echipa la începutul sezonului care vine este, surpriză!, Ionuţ Chirilă, fiul fostului mare cronicar sportiv Ioan Chirilă.



Propus de Borcea, aprobat de Badea şi Săvulescu

Numele lui Ionuţ Chirilă a fost prima dată pronunţat de Cristi Borcea, în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie. Susţinut şi de Mircea Lucescu, Chirilă a ajuns în nici o lună în capul listei cu antrenori pe care şefii dinamovişti o analizează. Chiar dacă pare oarecum picat din neant, profilul antrenorului Ionuţ Chirilă a fost analizat asiduu în ultima perioadă de acţionarii dinamovişti. Ca plusuri s-au subliniat studiile efectuate la Coverciano, spiritul de dinamovist, dar şi faptul că până la această vârstă a reuşit să acumuleze o experienţă care să-i permită să conducă Dinamo. Cel mai important argument, însă, a fost că salariul solicitat de Chirilă este unul extrem de mic, unul chiar mai mic decât al lui Ciobotariu!

www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu