CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 29 iulie 2011

DINAMO -- NK Varazdin 2--2

La un an de la esecul suferit in fata celor de la Hajduk Split, Dinamo a patit-o din nou in fata unei reprezentante a fotablului croat. Sub ochii lui Cornel Dinu, care si-a privit echipa de la unul dintre balcoanele Spitalului de Urgenta Floreasca, Dinamo a esuat cu Varteks Varazdin, o formatie care a marcat doua goluri din tot atatea suturi pe poarta. Dinamo a condus cu 2-0 in minutul 17. Aflat la cateva zile distanta de o importanta operatie pe cord, Dinu a trebuit sa suporte si un penalty ratat de Danciulescu, urmat de un gol anulat lui Dinamo pe motiv de offsaid.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori. Meciul a fost urmarit si de administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, de la o fereastra a Clinicii de cardiologie a Spitalului de Urgenta Floreasca. Fanii dinamovisti i-au scandat numele în timpul partidei.

La finalul meciului, suporterii dinamovisti i-au aplaudat pe jucatorii echipei croate si i-au huiduit pe cei ai formatiei bucurestene.

Returul se va juca la Varazdin, în 4 august.
Dinamo: Balgradean - Rus, Scalatache, Moti, Diabate - Torje (Paun '78), D. Kone, C.Munteanu, Alexe - Danciulescu (Tucudean '75), M.Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

NK Varazdin: Krkleci - Tkalcici, Susaci, Gluhak, Simek (Loncar '9) - Brlecici, Aganovici (Grgeci '82) - Sacer (Trojak '74), Glavina, Golubar - Vugrineci. Antrenor: Samir Toplak.

Cartonase galbene: Sclarlatache '47, Paun '90+2 / Brlecici '51, Susaci '59

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Cipru, condusa la centru de Leontios Trattou, ajutat la cele doua linii de Michael Soteriou si Nicos Gregoriades. Arbitru de rezerva a fost Charalambos Skapoullis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu