CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 22 iulie 2011

DINAMO --FCM Targu Mures 1 -- 0



Dinamo arată din nou că e una dintre echipele ciudate din Liga I. Pe timpul verii a avut bani doar de-un rând nou de echipament şi de bilete de avion pentru ca Niculae sau Scarlatache să se îmbrace din nou în alb-roşu. Atât! Cu buzunarele goale, cu antrenor ieftin şi de-al casei, "câinii" au arătat aseară a echipă. N-au mai dat emoţii tribunelor, ci au controlat meciul de la cap la coadă.

"Săgeată" şi-a ridicat mâinile în aer şi a fugit spre galerie să se bucure aşa cum o face la fiecare gol. Era prea devreme şi Augustus i-a anulat liniştit reuşita (5). Vârful vechi şi nou al lui Dinamo a mai răbdat încă cinci minute şi apoi a lovit decisiv şi corect după o centrare a lui Torje şi o eroare a goalkeeper-ului ardelean (12). Ultraşii din tribune au zâmbit împreună cu atacantul lor, în timp ce Alexe şuta fără vlagă, scăpat singur cu Balauru (16), iar Munteanu încerca lobul de la jumătatea terenului (28).

Dinamo a continuat să-şi lege pasele relaxată, sub privirile calme aruncate de "Ciobi", sprijinit de plexiglasul băncii de rezerve. Băieţii lui Sabău nu mişcă nimic, cu tot cu cei cinci campioni de pe teren. Un cap al lui Ghionea nu sperie o echipă obişnuită să gâfâie la fiecare meci.

Obiceiurile vechi au murit! Deocamdată...
Ca să arate că aceiaşi jucători care-i alergau constant pe suporteri până la ieşirea din stadion pot face ca fularele alb-roşii să stea numai în aer, Dinamo a rămas sus. Niculae şi colegii din atac s-au jucat minute bune în faţa porţii fără să-i lase pe Ilyeş sau Florin Dan să păşească în afara propriului careu. "Câinii" n-au mai înscris, dar lumea a ieşit cântând pe porţile înguste ale stadionului ascuns sub praf de la Ploieşti. Pentru prima dată, denumirea cu iz comercial de "New Dinamo" a părut să aibă acoperire şi pe teren. Fie şi numai pentru că, aseară, Dinamo nu a mai fost echipa care lua atât de uşor gol sau goluri.


Sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu