CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

marți, 7 iunie 2011

Bornescu este asteptat sa semneze cu DINAMO

Trădează Bornescu? Portarul e aproape de un transfer la Dinamo

Răzvan Lucescu încearcă să creeze la Rapid o nouă familie, aşa cum a făcut şi în ultimul său mandat. În aceste condiţii, ultimul lucru de care are nevoie este o continuare a scandalurilor din sezonul trecut pe tema rivalităţii Coman - Bornescu.

Rezolvarea logică ar fi despărţirea de unul dintre cei doi. Cum Dani Coman a fost alături de Lucescu în ultimul său mandat la Rapid şi l-a urmat necondiţionat şi la Braşov, e clar cine este "fericitul" câştigător al unui bilet "dus" din Giuleşti. Mircea Bornescu e conştient şi el şi va confirma despărţirea de Rapid după discuţia lămuritoare pe care o va avea cu antrenorul la reunire. "Nu vreau să fug de la echipă, ca alţii, vreau să fac lucrurile ca la carte. Voi discuta cu Răzvan şi vreau să aud din gura lui că numărul 1 va fi Coman. Şi eu aş proceda la fel dacă aş avea un fin la echipă. Apoi plec", s-a destănuit Bornescu unor apropiaţi.

Are de mult un acord cu Dinamo!

Răspunsul la întrebarea "Unde va juca Bornescu în sezonul viitor" nu le va plăcea fanilor Rapidului: Dinamo are nevoie de un portar experimentat după plecarea lui Dolha şi s-a înţeles de mult cu Bornescu! "Nu mă interesează ce vor spune suporterii Rapidului. Ei ştiu cât suflet am pus în Giuleşti şi că nu e vina mea că plec. Ce să fac acum, să mă retrag?", s-a confesat goalkeeperul. Astfel, portarii de bază ai Rapidului din sezonul viitor vor fi Coman şi Straton, iar ai lui Dinamo, Bornescu şi Bălgrădean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu