CE ECHIPA CREZI CA VA CASTIGA TITLUL

eMAG-RCA

eMAG.ro

eMAG.ro

LIVE SCORE

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Va place acest blog???

VENITI INAPOI ACASA

ORA EXACTA

ARTICOLE

articole-sponsorizate.ro

eMAG.ro

vineri, 7 ianuarie 2011

1 din 2 la DINAMO

Dinamo va face o ofertă Astrei pentru cei doi mijlocaşi, iar conducerea "cîinilor" vrea să rezolve afacerea pînă la finele săptămînii » Japonezul este preferat fiindcă poate acoperi mai bine zona centrală



Roş-albii au început să se mişte pe piaţa transferurilor după revenirea din vacanţă a lui Ioan Andone, cel care se ocupă de mercato în această iarnă. Aseară, tehnicianul s-a văzut cu Nicolae Badea, iar surse apropiate grupării afirmă că dinamoviştii au convenit asupra ideii de a face o ofertă de transfer Astrei Ploieşti. "Ori Takayuki Seto, ori Sorin Strătilă va sosi în Ştefan cel Mare! Dinamo i-ar vrea pe amîndoi, însă nu are bani să-i aducă la pachet. Oricum, cel care va fi ales va fi deţinut în cote egale de către cele două grupări", a declarat sursa gaşca slugilor proaste.

Preferatul dinamoviştilor este japonezul Takayuki Seto, 26 de ani, care a marcat de două ori în poarta "cîinilor" în 2010. Niponul este dorit de mai bine de un an în Ştefan cel Mare, fiind văzut drept un jucător care ar putea să se impună rapid în formula de start, mai ales că evoluează în zona mediană, acolo unde roş-albii au probleme. Dacă negocierile pentru Takayuki nu se vor finaliza, Dinamo va testa pista Strătilă, 24 de ani, care joacă mijlocaş dreapta şi are avantajul că e mai ieftin.



1 pasă de gol a reuşit Strătilă în 16 meciuri în actuala ediţie



3 goluri şi două pase decisive are Takayuki în acest sezon în 19 meciuri oficiale



"Jucătorii pot circula de la un club la altul. Sîntem dispuşi la negocieri, dar să vedem ce sume vor fi avansate"

Ioan Niculae, patron Astra

Un comentariu: